Persian
Persian Persian
English English
Login to account
اخبار بین المللی صنعت آلومینیوم

کاهش ۱۰درصدی تولید آلومینیوم چالکو در سه ماهه سوم ۲۰۱۹میلادی

شرکت آلومینیوم چین، چالکو Chalco از ابتدای جولای تا پایان سپتامبر 2019 میلادی 950 هزار تن آلومینیوم تولید کرد که نسبت به مدت مشابه سال گذشته حاکی از افت 10.4 درصدی است.

Share on
Aluminum Corporation of China-chalco-معرفی شرکت آلومینیوم -چالکو

به گزارش اتاق خبر ایراک ،میزان فروش شرکت چالکو طی مدت مذکور 13.8 درصد کاهش یافت و 940هزار تن به ثبت رسید که نشان از کاهش تقاضا در چین به عنوان بزرگترین مصرف کننده این فلز دارد.

به گزارش اقتصادآنلاین، این کاهش تولید به دنبال تعطیلی یک کارخانه تولید آلومینیوم چالکو با ظرفیت سالانه 200 هزار تن در استان شاندونگ بود. این کارخانه به دلیل هزینه های بالای برق تعطیل شد و با ظرفیت تولید سالانه 190هزار تن از شمال چین به یونان انتقال خواهد یافت.

همچنین طی مدت یاد شده، تولید آلومینا در این شرکت با رشد 3.6 درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته به 3 میلیون و 410هزار تن رسید. چالکو میزان سود خالص فروش محصولات را در این شرکت 14میلیون و 530 هزار دلار اعلام کرد که حاکی از کاهش 83.9 درصدی نسبت به مدت مشابه سال 2018 میلادی است.

این شرکت میانگین قیمت فروش آلومینیوم خود را طی سه ماهه سوم سال جاری میلادی 13 هزار و 924 یوان در هرتن اعلام کرد که شاهد افت 4.2 درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته است.

طی 9 ماهه نخست سال 2019 میلادی مجموع سود چالکو با کاهش 47.7 درصدی به 808 میلیون و 370هزار یوان رسید.

نظرات: (0 نظر ثبت شده)

Log in to Account

To post a comment, you must first log into your account.

Log in to Account

آلومینیوم پلاس

آلومینیوم پلاس یک پلتفرم آنلاین و هوشمند برای تحلیل بازار آلومینیوم ایران و جهان است که پاسخگوی نگرانی‌های تولید کنندگان و فعالان اقتصادی، دسترسی فوری، دقیق، شفاف و بی‌واسطه به اطلاعات مهم و کاربردی است.