طراحی، تولید و سفارشیسازی انواع پروفیلهای آلومینیومی معماری و طراحی
طراحی، تولید و سفارشیسازی انواع پروفیلهای آلومینیومی معماری و طراحی
امروزه انواع مختلفی از مبلمان وجود دارد که از پروفیل آلومینیومی استفاده می کنند و انواع مشخصی از پروفیلهای آلومینیومی میتواند به عنوان متریال برای قطعات مبلمان، پنجره ها، درها، دیوارهای، پردههای بیرونی نما(لوور) و پارتیشن اداری به طور گسترده ای مورد استفاده قرار گیرد
آلومینیوم یک فلز سبک است که تقریباً یک سوم وزن فولاد و آهن را دارد. این امر باعث کاهش وزن سازه و در نتیجه کاهش مصرف انرژی و هزینههای ساخت و ساز میشود. آلومینیوم یک فلز بادوام است، استحکام کششی آلومینیوم 200 مگاپاسکال است که تقریباً برابر با استحکام کششی فولاد نرم است. این امر باعث افزایش ایمنی ساختمان و کاهش خطرات ناشی از بلایای طبیعی میشود.
آلومینیوم یک فلز با مقاومت بالا در برابر خوردگی است. این امر به دلیل وجود لایه اکسید محافظ روی سطح آلومینیوم است. این لایه اکسید از خوردگی بیشتر آلومینیوم جلوگیری میکند. آلومینیوم یک فلز قابل بازیافت است. آلومینیوم را میتوان به طور کامل و بدون از دست دادن خواص خود بازیافت کرد. این امر باعث کاهش آلودگی محیط زیست میشود.
با توجه به تمام این مزایا، استفاده از پروفیل آلومینیوم در صنعت ساختمان مورد توجه قرار گرفته است تقریبا در تمامی قسمتها و اجزای بیرونی و داخلی ساختمانها کاربرد دارد.
در ساختمانهای مسکونی و تجاری، پروفیلهای آلومینیومی در ساخت دیوارهای نما، سقفهای شیبدار، پنجرههای دوجداره و درهای ورودی مورد استفاده قرار میگیرند.
در ساختمانهای صنعتی، پروفیلهای آلومینیومی در ساخت سازههای صنعتی، مانند سکوهای بارگیری، پلها و سولهها مورد استفاده قرار میگیرند.
در ساختمانهای خاص، پروفیلهای آلومینیومی در ساخت ساختمانهای خاص، مانند فرودگاهها، بیمارستانها و موزهها مورد استفاده قرار میگیرند.
جذابیت در ترکیب آلومینیوم بعلت انعطاف در طراحی و تنوع بینظیر در پوشش رنگ، با سایر مواد مانند چوب باعث شده است که هر روز شاهد خلاقیتهای جذاب در معماری باشیم.
تولیدکننده انواع پروفیلهای آلومینیومی ساختمانی، معماری، نما و پارتیشنهای مدرن آلومینیومی
مقالات مرتبط با معماری و طراحی