زبان فارسی
iranفارسی
englishEnglish
ورود به حساب کاربری
بیلت 6063-7 آلومینیوم ایران(ایرالکو) 1,669,241
شمش آلیاژ ADC12 آریا کابل فدک 1,145,000
شمش آلیاژ ADC12 فناوران آلومینیوم ایده آل آمیژه 1,080,000
شمش 1000p-99.75 آلومینای ایران 1,275,707
اکسید آلومینیوم آلومینای ایران 322,225
هیدروکسید آلومینیوم آلومینای ایران 290,003
اخبار بین المللی صنعت آلومینیوم

کلاهبرداری از ناسا با آلومینیوم تقلبی

یک شرکت کوچک در ایالت اورگن در غرب آمریکا حدود ۲۰ سال، از آژانس فضایی ایالات متحده آمریکا (ناسا) کلاهبرداری کرد. بزرگترین سازمان فضایی در جهان، سال‌ها قربانی یک کلاهبرداری در مقیاس بزرگ شده است. ناسا این موضوع را روز سه‌شنبه گذشته، ۳۰ آوریل (۱۰ اردیبهشت) تایید و اعلام کرد که این موضوع باعث شکست دو ماموریت پرتاب موشک در…

اشتراک گذاری در
کلاهبرداری از ناسا با آلومینیوم تقلبی

یک شرکت کوچک در ایالت اورگن در غرب آمریکا حدود ۲۰ سال، از آژانس فضایی ایالات متحده آمریکا (ناسا) کلاهبرداری کرد.


بزرگترین سازمان فضایی در جهان، سال‌ها قربانی یک کلاهبرداری در مقیاس بزرگ شده است. ناسا این موضوع را روز سه‌شنبه گذشته، ۳۰ آوریل (۱۰ اردیبهشت) تایید و اعلام کرد که این موضوع باعث شکست دو ماموریت پرتاب موشک در سال‌های ۲۰۰۹ و ۲۰۱۱ شده است.

شرکت ساپا پروفایلز که سازنده اکستروژن آلومینیوم است با دستکاری نتایج آزمایشگاهی، آلومینیوم تقلبی به ناسا داده است. ناسا اعلام کرده است که این موضوع باعث زیان ۷۰۰ میلیون دلاری به این شرکت شده است.

این موضوع، در پی بررسی‌ها برای پیدا کردن دلایل شکست دو ماموریت فضایی این سازمان کشف شد. در این دو ماموریت قرار بود موشک تاروس ایکس ال Taurus XL، ماهواره‌هایی را به منظور مطالعه آب و هوا در مدار زمین قرار دهند. اما در هر دو ماموریت دماغه این موشک برای پرتاب ماهواره به فضا باز نشد.

آژانس فضایی آمریکا در نهایت به منشا این موضوع پی برد. در واقع شرکت ساپا پروفایلز که پیمانکار ناسا در اورگن بود، ۱۹ سال آلومینیوم معیوب و تقلبی به آژانس فضایی آمریکا داده بود. البته آزمایش‌های مربوط به مقاومت و کیفیت این آلومینیوم‌ها را هم دستکاری کرده بود. قطعات آلومینیومی موشک در زمان پرتاب خرد می‌شد و بنابراین قادر به رها کردن ماهواره به فضا نبود.

جیم نورمان مدیر بخش پرتاب ناسا در واکنش به این موضوع اعلام کرد به‌طور جدی به اعتماد ناسا خدشه وارد شده است: «سال‌ها کار علمی به‌خاطر تقلب از بین رفت.»

ناسا تنها قربانی این شرکت متقلب نبوده است. این شرکت و همچنین شرکت اصلی با نام نورسک هایدرو در ۲۳ آوریل امسال محکوم به پرداخت جریمه ۴۶ میلیون دلاری به خاطر تخلف دیگری شده بوده‌اند. ناسا در بیانیه‌ای اعلام کرد که تمام قراردادها با این دو شرکت را به حالت تعلیق درآورده است.

نظرات: (0 نظر ثبت شده)

ورود به حساب کاربری

جهت ثبت نظر پیرامون محتوا یا خبر فوق میبایست ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید.

ورود به حساب کاربری

آلومینیوم پلاس

آلومینیوم پلاس یک پلتفرم آنلاین و هوشمند برای تحلیل بازار آلومینیوم ایران و جهان است که پاسخگوی نگرانی‌های تولید کنندگان و فعالان اقتصادی، دسترسی فوری، دقیق، شفاف و بی‌واسطه به اطلاعات مهم و کاربردی است.