iran فارسی
english English
ورود به حساب کاربری
شمش آلیاژ LM2 صنایع نگین آلومینیوم گلپایگان 1,113,000
شمش آلیاژ AS9U3 صنایع نگین آلومینیوم گلپایگان 1,210,850
بیلت 6063-7 آلومینیوم ایران(ایرالکو) 1,586,403
بیلت 6063-7 آلومینیوم ایران(ایرالکو) 1,383,435
شمش آلیاژ ADC12 آلیاژ و ریخته گری فن آوری ذوب گلپایگان 1,110,000
بیلت 6063-7 آلومینیوم ایران(ایرالکو) 1,301,872
اقتصاد بین الملل
تاثیر ویروس کرونا بر بازارهای جهانی

همزمان با شدت‌گیری شیوع ویروس کرونا در خارج از چین به ویژه در کره جنوبی و ایتالیا، بازارهای سهام در سراسر جهان معاملات روز دوشنبه را با کاهش شاخص‌ها سپری کردند و قیمت نفت نیز بار دیگر کاهش یافت ولی در مقابل بهای جهانی طلا نزدیک به ۴۳ دلار افزایش یافت.

اشتراک گذاری در

به گزارش اتاق خبر ایراک به نقل از یورونیوز، در پی ثبت ۴۰۹ مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا در چین، شمار مبتلایان به بیماری کووید-۱۹ در کره جنوبی نیز روز دوشنبه از مرز ۸۰۰ تن گذشت و در ایتالیا نیز شمار بیماران از ۲۰۰ نفر فراتر رفت. با اوج‌گیری دوباره ویروس کرونا در سه اقتصاد مهم جهان، بازارهای سهام در آمریکا به بیشترین افت قیمت‌ها از اوت گذشته تاکنون تن دادند.

طی داد و ستدهای روز دوشنبه شاخص داوجونز، که میانگین موزون قیمت سهام ۳۰ شرکت صنعتی برتر آمریکایی را نشان می‌دهد، ۷۲۲ واحد و نزدیک به ۲.۵ درصد کاهش یافت.

در همین حال، شاخص کل بورس آلمان (داکس) نیز روز دوشنبه ۴۷۸ واحد و بیش از ۳.۵ درصد افت کرد. شاخص بورس ژاپن (نیکی) هم در همین روز بیش از ۹۲ واحد کاهش یافت. شاخص بورس شانگهای نیز روز دوشنبه بیش از ۳ هزار واحد سقوط کرد.

افزایش نگرانی‌ها از تاثیرگذاری بیشتر شیوع ویروس کرونا بر افت رشد اقتصادی جهان موجب شد تا قیمت جهانی نفت نیز روز دوشنبه بار دیگر کاهش یابد. طی مبادلات این روز بهای هر بشکه نفت پایه برنت دریای شمال بیش از ۲ دلار کاهش به ۵۵ دلار و ۶۹ سنت رسید که پایین‌ترین حد در ۱۲ روز گذشته به شمار می‌رود.

در مقابل بازار جهانی طلا معاملات روز دوشنبه را با آغاز جهش دوباره قیمت هر اونس فلز زرد آغاز کرد، به طوری که قیمت هر اونس طلا با نزدیک به ۴۳ دلار افزایش به هزار و ۶۸۷ دلار رسید.

نظرات: (0 نظر ثبت شده)

آلومینیوم پلاس

آلومینیوم پلاس یک پلتفرم آنلاین و هوشمند برای تحلیل بازار آلومینیوم ایران و جهان است که پاسخگوی نگرانی‌های تولید کنندگان و فعالان اقتصادی، دسترسی فوری، دقیق، شفاف و بی‌واسطه به اطلاعات مهم و کاربردی است.