به گزارش اتاق خبر ایراک و به نقل از خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک ؛ شرکت آلومینیوم پارس ساوه از سال ۹۳ دچار ورشکستکی شده بود که با اقدامات اداره کل تصفیه و امور ورشکستگی قوه قضاییه احیاء شد.
مدیر عامل این واحد تولیدی در جریان این بازدید مدیر کل تصفیه و امور ورشکستکی قوه قضاییه از این شرکت با بیان اینکه این شرکت با ماهیانه بیش از یک میلیارد و دویست میلیون تومان زیان روبرو بود ، گفت : از شهریور ماه سال ۹۴ با تغییر مدیریت و ترفندهای مدیریتی ، مشکلات برطرف شد و کارخانه به چرخه ی سود دهی بازگشت.
گودرزی با بیان اینکه از سال ۹۵ سود دهی کارخانه آغاز شد ، افزود : در سال ۹۶ بیش از هفت میلیارد تومان سود این کارخانه بوده است.
وی اضافه کرد : در حال حاضر حدود ۶۵ درصد آلومینوم فلت کشور در این کارخانه تولید می شود.
گودرزی گفت : حفظ اشتغال ، تولید بالا و با کیفیت سه عامل مهم برای احیای این کارخانه بود.
حاجعلی ، مدیر کل تصفیه و امور ورشکستکی قوه قضاییه هم در جریان این بازدید با بیان اینکه حمایت از واحدهای تولیدی ورشکسته از مهمترین اهداف این اداره کل در راستای تحقق سیاست های اقتصاد مقاومتی است ، گفت : این کارخانه بر اساس قانون باید تعطیل می شد و کارگران آن بیکار می شدند اما در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری برای ایجاد تولید و اشتغال و تحقق اقتصاد مقاومتی و با دستور مسئولین قوه قضاییه اقداماتی در راستای احیای این کارخانه انجام شد.
وی با بیان اینکه در حال حاضر این کارخانه در سه شیفت بیش از ۷۰۰ نفر مشغول کار هستند افزود : علل افزایش نرخ ورشکستگی کارخانجات در چند سال اخیر شرایط بد اقتصادی ، تحریم ، رکود ، تورم ، نظام پولی و بانکی و صادرات بی رویه است.
مدیر کل تصفیه و امور ورشکستکی قوه قضاییه با بیان اینکه این اداره کل در پروسه ورشکستگی دخیل نیست ، گفت : پس از ورشکستگی با تصفیه و فروش اموال شرکت ورشکسته بدهکاری آن را به بستانکاران پرداخت می کنیم.
حاجعلی افزود : ما پیش از تصفیه با یک همت مضاعف و در راستای سیاست های کلی نظام و اقتصاد مقاومتی سعی بر احیا و بازسازی کارخانجات داریم و این یک افتخار و وظیفه ما است.
وی اضافه کرد : در همین راستا در سه سال اخیر حدود ۵۰ کارخانه احیا شدند و بیش از ۶ هزار کارگر به کارهای خود بازگشتند.
منبع:خبرگزاری صداوسیما
[aparat id=”Mzftm”]